O nama

AEDIUM d.o.o. Rijeka se uspješno bavi prodajom i servisiranjem ugostiteljske opreme. Nudimo kompletna rješenja za potrebe opremanja restorana, caffe-barova, pizzeria, slastičarnica, fast-food ugostiteljskih objekata, pečenjara, kuhinja i sličnog. U ponudi je širok asortiman uređaja, prateće opreme i neutralnih elemenata vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača ugostiteljske opreme. Također, nudimo i širok izbor polovne reparirane opreme.

Naš stručni tim s dugogodišnjim iskustvom pobrinut će se da sve Vaše ideje pretvori u stvarnost.

Našim klijentima pomažemo da zajedničkim iskustvom dođemo do savršenog rješenja u svakom prostoru. Stojimo na usluzi prilikom izmjere objekta, ucrtavanja opreme i izrade nacrta u skladu s recentnim pravilnicima struke. Sve to ćemo popratiti izradom prilagođenih mikrolokacijskih priključaka. Želimo Vam istaknuti i da klijentima koji se odluče kupovati kod nas, pružamo tehničku podršku, obuku, garanciju, servis te smo uvijek na raspolaganju za pružanje korisnih savjeta i informacija kako bi došli do najboljeg rješenja u skladu sa svim poznatim standardima u ugostiteljstvu.

U našem katalogu možete pronaći neke od izdvojenih artikala, a za sve ostale informacije koje Vas zanimaju, možete nas izravno kontaktirati .

Naši Partneri